Home
Aanbod
Kantoor
Nieuws
Sitemap

Ons kantoor

Het kantoor werd in in 1994 opgericht door haar naamgever ing. J.P.M. (Hans) van der Heijden en is sindsdien langzaam gegroeid naar een bezetting van 5 vaste medewerkers.

Van 1995 tot medio 2016 was het kantoor gevestigd op landgoed Mariënhof te Helvoirt.Kantoor Landgoed Mariënhof
Een zeer prettige werkplek en een perfecte uitvalsbasis voor de activiteiten van het kantoor in Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en delen van Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.

In een tijdsbestek van ruim 20 jaar werd een zeer breedgeoriënteerde adviespraktijk voor een even gevarieerd cliëntenbestand opgebouwd. Dit leidde tot een steeds duidelijkere behoefte aan een verbreding van het dienstenpakket.

Deze behoefte heeft er in geresulteerd dat Van der Heijden Rentmeesters in het voorjaar van 2016 is toegetreden tot de Aelmans Adviesgroep.

De Aelmans Adviesgroep is actief sinds 1990 en wordt gevormd door 5 bedrijfsonderdelen welke op basis van vakgebied zijn georiënteerd, te weten Vastgoed, Ruimte, Milieu, Agro en Bouw. Tot de groep behoren verder Pouderoyen Vormgevers van stad en land en Kapteijns Bouwadvies.

De samenwerking in de Aelmans Adviesgroep leidde als snel tot de wens tot samenvoeging van een aantal disciplines binnen één locatie.

Medio 2016 wordt gekozen voor een verhuizing naar Parklaan 21 - een prachtige kantoorvilla op zorgpark Voorburg - in Vught.

Hier wordt inmiddels onderdak geboden aan Aelmans Ruimte, Omgeving en Milieu (ROM), Aelmans Bouw, Aelmans Rentmeesters en Makelaars en natuurlijk Van der Heijden Rentmeesters.

Mede dankzij deze organisatorische wijzigingen kan Van der Heijden Rentmeesters onveranderd garant blijven staan voor:

  • Hoogwaardige dienstverlening
  • Continuïteit voor opdrachtgevers en medewerkers
  • Integriteit en verantwoord rentmeesterschap

Dit blijven we nastreven door een constante focus op de ontplooiing van de kennis en kunde van de medewerkers.


Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow Slideshow
Blokjes
Ruimte voor u